Skip to Content

33jjДънковият плат за модата е безспорно един от символите на 20 век. Истински феномен в популярна култура, обичан и носен от мъжете и жените като форма на изразяване и като материал с изключително удобство и естетически качества. Така дънките не могат да излязат от модата, нито могат да влязат в нея. Те имат собствено място в нея, със своя особен статут – свобода и независимост.

Ако има нещо, което не трябва да липсва в гардероба на мъжа и жената, то това са дънките, джинсите, дънкова рокля, дънково яке. Това винаги е принцип отвъд стила и модата, отвъд тенденциите за през годината. Лесни за носене, практични при пране и винаги на пазара – с нови решения и украса, и отново в стила на времето, ретро или ултрамодерно. Дънките са тук, за да ви завладеят отново.

 

През лятото на тази година, отново на подиума са дънките стил 70-те, които са повече насочени към дамите. Тънки и стегнати в горната част, широки в долната. Има и такива украсени на райе, идеални с лятна блуза, но и за по хладните дни с поло или пуловер.

Цветовете и моделите за през лятото варират от светли и стегнати, до тъмно синьо и широко. Отличен избор с дънките винаги са дамските сникърси или сандали. Дънките тип момчешки времена. Този модел е простичък, с ярко изразена права линия, вдигнати високо над ханша. Могат да се подвият високо над глезените или да се пуснат да покрият обувките.

Безброй модели, които чакат вас. Само изберете вашата линия и вашия цвят. Съчетайте дънките с любимите си летни блузи с щампи с игриви мотиви или хумористични надписи ( тренд в последните години). Използвайте свободата на този стил на обличане – за повече комфорт и удобство през деня, и да се чувствате в хармония със себе си.

 

 

 

 

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90