Skip to Content

Кои модни закони са отживелица?

sandali-s-chorapi

До преди няколко години съществуваха безброй модни правила, с които трябваше да съобразяваме. Днес обаче всичко това е отживелица. Дори спазването им се счита за безвкусица.

kupi-domo

 

 

 

За съжаление, все още има жени, които вярват в тези остарели твърдения и когато видя някоя с обувки и чанта в един цвят например, направо ми иде да я оскубя.

Да, точно така, комбинацията от чанта и обувки в един цвят отдавна е тотално демоде. И ако не знаете какво още, ето част така наречените модни закони, които е крайно време да спрете да ги прилагате.

1.Не се носят чорапи и чорапогащник със сандали.

Напротив, носят се! Днес известните модни дизайнери не само, че не се подчиняват на този закон, но и най-демонстративно ги пренебрегват. Те акцентират в своите тоалети именно върху тази комбинация – сандали или обувки с отворени пръсти и дебели чорапи за зимата и по-тънки чорапи за пролетта. Добре е да имате това в предвид, за да не оставяте красивите си обувки да стоят в кутията докато им мине модата.

2.Не е красиво да се носи боди с поло.

Това твърдение е толкова абсурдно днес, защото с какво друго можем да си осигурим по-добра топлина през зимните месеци, ако не с боди поло. Можем да ги носим под блузи, жилетки, елеци, дебели пуловери и какво ли още не.

3.Да носим само черно е скучно.

Това е пълна глупост. Облечени в черно, дамите изглеждат изключително стилно. Няма по-класическо облекло от черното. Освен това можете да си играете с различни материи и актуални елементи.

4.Бляскавите блузи се носят само на празници.

Пълна глупост. Можете да носите пайети, мъниста, камъни и всякакви блестящи дрехи по всяко време. Днес бляскавите акценти са навсякъде – по дрехите, обувките, чантите, шапките. Единственото условие е да не прекалявате с комбинациите.

5.Зимните якета с пух са предназначени само за туристи.

Абсолютна лъжа! Всяка стилна жена носи в ежедневието си актуално яке с пухчета. Много дизайнери наложиха комбинациите от тези връхни дрехи със строги силуети, които са изключително комфортни, топли и ефектни.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90