Skip to Content

mdntr  През последните години небрежният стил все повече се налага като модна тенденция. Дрехите са функционални и удобни, на пръв поглед изглеждат доста неангажиращи и по-подходящи за свободните дни, но въпреки това са изключително стилни и изтъкват висок социален статус.

Ето и едни едни от най-актуалните трендове:

Дюфел

Това е вид дамско дебело вълнено палто. Кройката му е къса, задължително с качулка и големи външни джоба с капаци. Закопчава се с големи дървени под формата на рог, с помощта на кожени каишки. Материята може да бъде едноцветна или карирана.

Дюфелът перфектно се комбинира с всякакви панталони, деним, всякакви поли и всички модели зимни обувки и ботуши.

Облекло с лога и надписи е следващия моден тренд. Обикновено логата и надписите са на големи модни компании, малки по размер, но по цялото облекло. Вече са кръстили тази тенденция логомания и прогнозите за нея са, че ще измести животинските и природни принтове.

 Кадифе

Дизайнерите масово използват кадифето във официалните вечерни тоалети, така че то ще бъде едно от най-модерните през следващия сезон, дори още по-скоро – в новогодишните празници.

Плисе

Топ хит сред полите е кожената плисирана пола. Тя идеално се съчетава с дантелени и памучни блузи и ризи, както и с по-дебели вълнени пуловери. Ако искате да сте супер актуални, заложете на пола от гладка кожа с дължина до средата на прасеца.

Безспорно най-голямата изненада ще са обувките тип ръкавица, които покриват горната част на стъпалото и краката в тях изглеждат, все едно са в ръкавица.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90