Skip to Content

fashman Зимната мъжка мода е толкова разнообразна и оригинална, че на мъжете ще им бъде доста трудно да изберат дрехи само в един стил, защото дизайнерите са наблегнали на всеки един от тях. Затова е добре да експериментират и да да преценят кои ще бъдат най-подходящите за тях.

kupi-domo

Бохемски стил

За всички естети и креативни хора са подходящи необичайни и дръзки тоалети, които ще акцентират тяхната индивидуалност.

Конте

Уверените мъже, които следват модните тенденции, а също така избират класически дрехи,  могат да заложат на красиви костюми с папионка или вратовръзка. Дизайнерите предлагат диверсификация на стилни костюми с оригинални тъкани и кърпичка на врата, както и сака с интересни ярки шарки.

Maчo

Този стил е малко по-брутален и позволява да се носят къси панталони с якета и по този начин да се акцентира върху мъжката фигура. Определено няма да останете незабелязани.

Небрежен

За активните хора, които обичат комфорта и удобството, ежедневното модно облекло е изключително стилно, без каквито и да било допълнителни детайли.

Гръндж

Ако си падате по този стил, заложете на стилно и удобно велосипедно кожено яке, което да комбинирате с дънки или панталони, а в допълнение сложете по-груби обувки, като например високи ботуши във военен стил.

Възмутителен

Ако обичате да шокирате околните с необичайни дрехи, дизайнерите предлагат оригинални костюми с… поли над панталоните. Тези дрехи наистина са необичайни за нашата страна, но в комбинация с палто, шал и подходящите обувки или боти, изглеждат супер позитивно.

Романтичен стил

Той винаги е привличал вниманието на мъжете и тази зима може да се насладите на дълги палта в топли нюанси, със или без колан, с лаконични форми, много копчета и цепки.

Пижама стил

Дрехите, наподобяващи пижама, са много удобни и определено ще намерят своите почитатели. Подходящи са за разходка, пазаруване и срещи с приятели.

Туристически

Дрехите за път трябва да са преди всичко комфортни, но същевременно да съответстват на модните тенденции. Затова се откажете от елегантните и заложете на изчистени дрехи със семпли кройки, дълги якета и удобни обувки.

Офис стил

Ако работите в офис, заложете на елегантни и актуални тоалети, по-свободни пуловери, плетени блузи и жилетки, които умело се съчетават с ризи и вратовръзки.

Спортен

Предпочитан от повечето мъже, тъй като е подходящ за ежедневието. Спортните дрехи винаги са удобни, а актуалните модели са доста интересни.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90