Skip to Content

men shoes mes copyКогато става въпрос за мъжки обувки, можем да кажем, че мъжете се делят на две групи- едните купуват само, защото имат нужда от тях, а другите са тези мъже, които държат на външния си вид и искате да се обличат стилно.

kupi-domo

Разнообразието от модели обувки днес е много голямо- има за всеки повод, стил и вкус- от спортни, ежедневни до официални.

Да поговорим малко за мъжете, които купуват своите обувки, само защото се нуждаят. Характерното за тях е, че те пазаруват предимно от онлай магазини за обувки. Тъй като за тях външният вид не е от голямо значение, тене обичат да обикалят с часове магазините и поради тази причина купуват чрез интернет. Повечето от тях никак не си падат по официалните модели, но са принудени понякога да купуват, тъй като работата им го изисква.

За онези, които обичат спорта, енеобходимо да имат качествени комфортни маратонки. Това се налага, за да пазят краката си здрави. Глупаво е човек да тича с обикновени платненки и да не държи на здравето си.

Много от мъжете имат хоби- лов или риболов. В тези случаи те се нуждаят от по- специални обувки, тъй като се ходи по неравни терени. Ако отивате на риболов с маратонки или други обувки, не само че ще ви бъде некомфортно, но и обувките ще се повредят.

Мъжете от втората група също като жените избират много внимателно обувките си. Те почти винаги са претенциозни и винаги знаят какво точно търсят. Обикновено купуват стилни и модерни обувки, като цената изобщо неги интересува. Те държат на качеството и комфорта и за тях всеки абсолютно един детайл е от значение.

Често този тип мъже купуват много обувки, защото искат да имат всякакви модели за всякакви поводи. Може да се каже,че някои от тях дори държат повече на външния си вид от жените.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90