Skip to Content

sexy heels mes copy copyТози факт е доказан от научно изследване. Френски учени са провели редица експерименти, при които са установили, че отношението на мъжете към жените с високи обувки е много по- различно.

Проучването се състояло от случайни мъже на различна възраст, към които са се обръщали с молба за помощ 19 годишни участнички, носещи обувки с различни токове.

Като за пример можем да посочим, че ако изпуснете нещо на улицата, много по- голям е шансът да ви помогнат, ако носите високи обувки.

Така че, ако искате някой специален мъж да ви обърне внимание, вероятността ще бъде много по- голяма, ако носите високи токове.

Дамските обувки с високи токове оказват много голямо влияние върху мъжете и тяхното поведение, тъй като те правят всяка една жена по- привлекателна и красива.

В историята има много любопитни факти за високите обувки. Тях ги носели за първи път египетски месари, но платформи. Целта им е била да предпазват краката да не се цапат от кръвта. Днешните токове се появили за пръв път в древна Гърция, както и в древния Рим, където платената любов била законна и благодарение на високите обувки жриците на любовта се откроявали от останалите жени. В Османска империя високите обувки се носели при езда, а през 16 век са се появили и в Западна Европа. По- късно през 19 век те стават особено популярни.

От ортопедична гледна точка продължителното носене на обувки с висок ток водят до болки в кръста и гръбначния стълб, деформация на стъпалата, получаване на разширени вени и редица други неприятни здравословни проблеми. Но от социална гледна точка и носенето им въздейства върху защитничките на правата на жените, които са твърдо против. Те помагат при съблазнаването и разтапят сърцата на мъжете. Затова гордо ги носете и бъдете единствени и неповторими.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90