Skip to Content

zeda

Ако мислите, че лятото е единствения сезон, в който можете да изглеждате секси, лъжете се. Можете да изглеждате атрактивно целогодишно! Дори и през зимата, макар да ви се струва, че поради многобройните пластове това е невъзможно.

kupi-domo

 

 

 

Можете да носите рокли и поли, дори без чорапогащник! Просто обувате високи чизми или сладки дълги чорапи, с които да покриете краката си. Но задължително оставете малко разстояние между полата и чизмите.

Можете да носите красиви и топли зимни пуловери, при това без да изглеждате безформено! Има два варианта: носите само стегнати и прилепнали по тялото модели, за да подчертаете силуета си или да носите по-свободни и широки пуловери в комбинация с прилепнали дънки, панталони или клинове, за да подчертаете дупето си.

Можете да носите всеки ден спортни спортни панталони! Но за предпочитане е да бъдат от по-твърда, а не разтеглива материя, за да не изглеждате все едно се връщате от фитнеса. Освен това обръщайте внимание на детайлите. Избирайте модели с красиви кройки, прилепнали около глезените, с красиви акценти и декоративни шевове.

Можете да изглеждате атрактивно дори с апрески! Трябва само да ги съчетаете с нещо свежо, за да привличате вниманието, като чорапогащник или клин с интересни принтове, актуални дънки и др.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90