Skip to Content

spring_shoes_mes copy copyС настъпването на пролетта подменяме гардероба си. Освен, че ни става по- леко с дрехите, става ни по- леко и на краката. За хубав външен вид са необходими няколко компмонента, но в тази статия ще обърнем повече внимание на обувките, които са едни от любимите ни аксесоари.

kupi-domo

И този сезон се предлагат различни модели, в зависимост от вкуса и предпочитанията, така че всяка една дама да бъде задоволена.

Дамски обувки оксфорд- този модел е изключително подходящ за слънчевите, но не чак толкова топли дни, в които все още не можем да сложим отворени обувки. Моделът е предпочитан в ежедневието, заради голямото му удобство.

Дамски обувки тип балерини- въпреки разнообразието от модели, всяка дама търси нещо карсиво, но и едновременно с това практично. Ето защо балерините са сред актуалните предпочитания на нежната половинка. Предлагат се във всякакви нюанси, но може да заложите на класическите черни, които са много подходящи в комбинация със задължителния дрескод. А през почивните дни стоят доста добре с дънки и бяла блуза.

Дамски сандали – за предстоящите топли вечери изберете цветни сандали на висока платформа, които са толкова удобни и практични, че няма да ви се иска да ги събуете. Цветовете им придават много настроение, а краката се чувстват леко заради меката им основа.

Този сезон се налагат златни и сребърни тонове. Ще можете да се раздвате на изключително красиви сребърни или златни сандали, в зависимост от вкуса ви. За стилна и официална визия заложете на сандалите с висок ток.

Една дамска колекция от пролетно- летни обувки няма как да мине без ярки цветове. Толкова много цвят, че трудно можеш да избереш. И за да не се чудите най- добре е да комбинирате по малко от всички. Но ако изберете цветни обувки, трябва да ги съчетавате с по- семпли дрехи, за да не бъде прекалено.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90