Skip to Content

winter mes shoes copyВъпреки, че лятото едва сега започва, модните стилисти предвиждат какви ще са есенно- зимните тенденции при дамските обувки. В модата е така- дизайнерите винаги са с една крачка напред и създават колекциите си за идващите сезони. Ще ви разкрием само малка част от това какво се очаква да носят дамите , които държат никога да не изостават от модата.

kupi-domo

 

Много актуални ще бъдат обувките с косъм. Макар и на пръв поглед да не изглеждат толкова красиви, те са изключително авангардни и много интересни и стоят много ефектно към екстравагантно или по- еждневно облекло. Ако искате да се отличавате и да насочвате внимание върху себе си, заложете на такъв модел.

Последните няколко години ресните са доста актуални. И през идващите месеци те си остават  водещи тенденции. Освен, че са в новата есенно- зимана колекция, ще може да ги носите и по- рано през лятото. Ресните са навсякъде- както при летните, отворени при пръстите боти и ботуши, така и при есенните и зимните модели. Те стоят много ефектно и при колиета, чанти и дрехи. А отворените дамски боти и ботуши ще създават много настроение в края на лятото, което на всички им се иска да не свършва. Но може да изберете и модел с флорални мотиви, за да ви напомня още повече за пролетта.

Все повече се налагат дамските обувки от естетсвен лак с дебел ток. Изборът им цветове е много голям. Ако работите в офис, може да избирате измежду едноцветни- от класическо черно до всички нюанси на тъмно червеното, но може и да заложите на интересно и стилно съчетание между два и повече цвята. Тези модели са изключително удобни заради стабилния си ток. А освен това са идеални за дъждовните и по- студени дни. Можете да ги носите на почти всякакви дерхи и поводи.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90