Skip to Content

dressss  Роклята е най-женствената дреха и през зимата като че забравяме за нея. Когато е правилно подбрана, тази дреха може перфектно да подчертае нашата женственост, да придаде повече изисканост, повече стил и много очарование. Ето какви са тенденциите при дамските рокли този сезон:

Кожена рокля

Кожените дрехи са едни от водещите модни тренда, така че списъкът включва и кожената рокля. Характерни за нея са изчистен и семпъл дизайн, ясни очертания и тъмен цвят. Моделът перфектно се съчетава с кожени боти и високи ботуши.

Рокля – туника

Елегантната визия на тази рокля напомня за 70- те години. Тя е подходяща за ежедневието, вечерно парти, дори и за бизнес среща. Идеално си подхожда с актуалните в момента боти с нестандартен ток, както и със стилни елгантни обувки на висок ток.

Рокля в готически стил

Този модел е изключително зашеметяващ. Роклята е дълга, елегантна и е подходяща за за най-различни поводи. В зависимост от обувките, може да изглежда по различен начин. Може да се носи както с по-изискани обувки, така и с груби кубинки.

Рокля с якичка

Роклята с бяла якичка придава много скромност и точно това вдъхнови дизайнерите да я превърнат в модна тенденция. Може да ви направи да изглеждате строги и едновременно секси.

Едноцветна рокля

Роклите в един цвят са едни сред водещите модерни предложения тази година – без излишни детайли, никакви сложни конструкции. Изключително практична, тази рокля е изключително подходяща за работа в офис и разбира се всякакви поводи.

Рокля с флорални мотиви

Флоралните мотиви са актуални през всеки сезон, затова и тези модни предложения са украсени както с изящни малки цветчета, така и с по-големи цветя. Роклите  с флорални мотиви нямат определени линии и дължини. Всеки един модел е много стилен.

Рокля в бохемски стил

Изключително вълнуващи, небрежни и същевременно елегантни, роклите в бохо стил винаги придават много очарование и женственост със своята богата цветова гама, интересни съчетания и нестандартни детайли.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90