Skip to Content

Woman sitting on sofa, trying on shoesЗа всички, които следят модата и с нетърпение очакват да разберат какво ще бъде актуално през следващия зимен сезон, тази статия ще ви запознаем с основните предстоящи цветове.

kupi-domo

Ще започнем с прогнозите за цветът, който ще присъства в гардероба. Той ще бъде разпространен сред обувките, аксесоарите и облеклото. Ще бъдете модерни, ако тоалетите ви са с  нюанс на лют червен пипер. Очаква се пазарът  през есента да бъде залят от тези тонове.

 Разбира се остават си модерни и останалите цветове при обувките, както и велурените дамски боти с ресни. Но ако искате да разнообразите зимния си гардероб, можете да заложите ботуши в този бъдещ актуален цвят, тъй като ще бъде модерен.

Колкото до ежедневното облекло нюансите на червения пипер идеално се съчетават с оранжеви и кафяви отенъци. Също така добре се комбинира с черно, както и с черно- бели комбинации. Това са все цветове, които пасват перфектно на красивите багри на есента, когато природата е така красива, вълшебна като в приказка и листата се къпят в меката й светлина. Благодарение на този цвят ежедневните тоалети през този сезон придобиват леко небрежен вид. Той стои еднакво добре на всякакви дрехи- ризи, рокли, панталони, а също така и на всякакви аксесоари като коланчета, чанти, шалчета и др.

При официалните тоалети и аксесоари този нюанс стои също толкова прекрасно. С него те изглеждат много по-изискано и луксозно.

Други актуални цветове ще бъдат бонбонените пастелни. Те са подходящи за края на лятото и началото на есента. Тези цветове ще бъдат по-разпространени предимно при спортните дрехи и обувки. Дамските колекции ще бъдат изпълнени със съвременни и семпли форми. Тоалетите ще бъдат с наситени цветове, а отделните детайли като деколтета или декоративни ивици ще контрастират в по-различни пастелни цветове. По този начин ще придадат минималистичен стил на самите дрехи.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90