Skip to Content

fashion women mes copy copyЖивотът на хората преди векове няма нищо обще с днешния. Светът се променя непрекъснато, а с това и възприятието за него на хората. Ако преди години жената не е имала право на мнение, то към днешна дата тя се бори наравно с мъжете. Днес жената има семейство, кариера, заема ръководен пост и се бори за своето лично израстване. Животът налага тя да бъде силна, но същевременно и красива, стилна, провокативна, завладяваща и на първо място- женствена.

Тази статия е посветена на съвременните и модерни делови жени. Ето какви насоки дават модните дизайнери и стилисти в това отношение.

Всяка една дама трябва да има много разнообразен гардероб. Тя трябва да има всякакви дрехи, да е готова за всякакви ситуации, а това включва наистина всичко, за което се сетите- от дънки, ежедневни дрехи, поли, рокли, костюми и т .н. Със всяка дреха тя трябва да се чувства достатъчно елегантна, стилна, уверена и красива. Трябва така да подбира цветовете и така да умее да ги съчетава, че да не изглежда прекалено натрапчива и крещяща. За делото облекло да залага на по- тъмни нюанси- сини, сиви, кафяви, черни.

През топлите месеци най- подходящи за деловата жена са класическите дамски костюми в бели и кремави нюанси или цвят на кафе. Най- идеалната комбинация на подобен дрескод е със качествени и стилни дамски обувки, чанта, шалче и други аксесоари, подходящи за офис облеклото.

Днешната мода позволява разнообразие в деловите рокли и костюми. Подходящи за бизнес дамите са пола тип молив, по- изискани ризи и блузи и дамски класичски панталони. А най- идеалните материи са памук и коприна, също в класически тонове.

Подходящият грим, стилната прическа и семплият маникюр са задължителни за цялостната безупречна визия на деловата жена.

С всичко това днешната делова жена стои гордо наравно с мъжете във всяко едно отноше ние.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90