Skip to Content

 Да съчетаете определен модел дънки с модел обувки на пръв поглед изглежда елементарно. Но всъщност това е нещо, към което трябва да походите с повече внимание, за да постигнете идеален резултат. Ето няколко перфектни комбинации, които да ви вдъхновят.

kupi-domo

С прокъсани дънки и обувки с връзки ще изглеждате непринудено и много шик. Ако искате допълнителен ефект, заложете на груби кубинки. За контраст добавете елегантно сако към тоалета и ще получите забележителна визия.

Разкроените дънки стоят чудесно на обувки с дебел ток или платформа. Може да ги носите и с ниски обувки, но само при положение, че сте достатъчно висока.

Прилепнали дънки или слим най-добре се комбинират със спортни обувки. Няма значение дали това ще са кецове или маратонки в ярки цветове. И двата варианта са идеални и с каквото и да допълните тоалета си, ще бъдете страхотни.

Ако комбинирате дънки тип „boyfriend”  с обувки с принтове, ще получите страхотен контраст. Тези дънки са лежерни и много удобни, а обувките са женствени и комбинацията е убийствена. Като допълнение към визията изберете изчистена риза или топ.

Ако харесвате дънки със скини кройка, заложете на боти до глезена. По този начин ще издължите повече силуета си. Самите дънки подчертават. Изберете боти със стабилен ток и избягвайте високите ботуши, които ще скрият краката ви.

Ако искате да изглеждате по-високи, заложете на дънки с дължина над глезена и комбинирайте с обувки стилето. Тези обувки визуално удължават, а този модел дънки има за цел да покаже глезените и точно затова стои перфектно с изрязани обувки.

Ако се чувствате по-удобно с ботуши над коляното, най-добре ги носете с едноцветни дънки. Такъв модел ботуши няма нужда от каквито и да било допълнителни детайли по дънките, които само ще отвличат вниманието върху себе си и ботушите ще останат незабелязани.

Ако харесвате по-светли и бели дънки, заложете на обувки или дамски боти в по-светли и меки цветове, за да стоят по-нежно и приятно за окото.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90