Skip to Content

palta Ако искате да разнообразите зимната си визия с нещо ново този сезон, но все още не знаете на какво да се спрете, ние ще ви помогнем като насочим вниманието ви към един изключително внушителен актуален тренд, и това е дамското милитъри палто. Истинската зима вече е тук, така че, точно сега е подходящият момент да разнообразите зимния си стил и най-вече да се погрижите за своя комфорт и топлина.

kupi-domo

 

 

 

По улиците на световните модни столици точно сега смело броди красива женска армия, която е облечена в милитъри палта, предимно в тъмни цветове. Актуалните модели от този нов моден тренд се предлагат в тъмни нюанси. Както винаги най-много преобладава черният цвят, но наред с него и войнишко зеленото, кафявото и тъмно синьото. Всички модели в този стил са с двуредно закопчаване, като копчетата са големи и метални. Някои от моделите включват наметала, други –  пагони, трети – много ципове и изобщо всякакви разнообразни ефектни акценти. Дамските войнишки палта перфектно се комбинират с всички актуални модели зимни обувки и ботуши.

 

За да стоят право, милитъри палтата се изработват от качествен дебел текстил. Можете да изберете с различна дължина, в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Ако искате да постигнете интересен ефект, изберете модел, който е силно изразен в областта на раменете. Актуалните кройки са с големи външни джобове, както и мъжките, но въпреки това изглеждат перфектно върху женските фигури, дори повечето то тях красиво подчертават талията на жената.

Палтата в милитъри стил могат да се носят както с ежедневни дрехи, така и офисни и официални. Единственото условие при избора на милитъри палто е да изберете голям процент на вълна в материята, за да може да ви топли в зимните студени дни.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90