Skip to Content

sandals mes Лятото предразполага да ходим боси, но колкото и да ни се иска, все пак се нуждаем от подходящи обувки. Единствено можем да си позволим тази прищявка на плажа, където наистина се чувстваме свободно и нямаме нужда дори от дрехи. През всичкото останало време много по-безопасно за нас е да бъдем обути.

kupi-domo

Днес на пазара се предлагат най-разнообразни модели летни обувки, които могат да задоволят всеки стил и вкус. Едни от най-предпочитаните за летните месеци са дамските сандали. Тазгодишните модели са изключително красиви. Актуални са множеството каишки около глезена и до коляното. Други желани от голяма част от дамите са флатформите. Те са идеални за ежедневието, тъй като много удобни и се съчетават идеално с по-спортно и неангажиращо облекло.

Добре е да имате един чифт кожени сандали с леко повдигната подметка каишки. Такъв модел придава младежки чар на всяка визия и освен това ще ви бъде удобно, ако прекарвате по-голяма част от времето си в ходене или висене по цял ден на крак. За ежедневните си летни рокли заложете на сандали с равна подметка с тънки каишки във всякакви цветове.

Ако искате да комбинирате сандалите с повече дрехи, заложете на модел в телесен цвят. Преди да изберете най-подходящия за вас, добре е да пробвате няколко нюанса, за да прецените кой най-добре стои на цвета на кожата ви. Ако избирате сандали за деня, нека да бъдат с удобна подметка и изработени от по-леки материали. За вечерна визия може да заложите на по-високи токове и лак.

За многоцветни дрехи са подходящи едноцветните сандали, в противен случай рискувате да покажете безвкусица с претрупаната си визия. Но ако дрехите ви са предимно семпли и едноцветни, тогава можете да им придадете повече лятно настроение като изберете сандали с разноцветни мъниста, различни орнаменти или ресни.  Правилната комбинация е когато обувките съвпадат или са в контраст с цялостното облекло.

Be the First!