Skip to Content

shoes and cars mes copy Всеки, който е ходил на шофьорски курс, знае първата препоръка на инструктора за кормуване, а именно за изборът на удобни обувки.

kupi-domo

Но след вземането на книжка почти никой не се замисля какво обува. Това важи особено за дамската половина, тъй като мъжете по принцип си ходят с ниски и затворени обувки. Независимо от това обаче и при двата пола стават пътни инциденти.

Наскоро е направено проучване сред водачите на мпс, което показва, че много повече катастрофи са предизвикани от тези, които са обути с джапанки, отколкото онези, обути на високи токове. Оказва се, че джапанката е най-неподходящата обувка за шофиране.

Голям процент от катастрофите се причиняват именно заради джапанките, тъй като те се заклещват под педалите. Поради тази причина, колкото и да бързате, се замислете дали да шофирате с джапанки или други летни обувки с каишки. Най- добре е да държите в колата си чифт удобни обувки, за да си осигурите безопасност на пътя. Днес малко хора се замислят за това преди да седнат зад волана. За повечето много по-важен е стилът на обличане. От друга страна забързаното ежедневие и лятното време предразполагат носенето на джапанки.

Други неподходящи обувки за шофиране са високите токове при жените. Мили дами, никой не ви гледа с какво сте се обули докато сте зад волана. Кое по-важно: да стигнете живи и здрави до определената дестинация или да бъдете красиви?

Независимо какъв е стилът ви на обличане и накъде сте се запътили, най-доброто решение е да носите в колата си подходящи обувки за шофиране. Дори да са износени или захабени, хвърлете най-удобните си обувки на задната седалка и шофирайте с тях. Ако нямате такива, можете да си закупите.

Заложете на еспадрили. Днес те отново са актуални и на пазара се предлагат най-разнообразни красиви и цветни  модели. Ако не ви допадат, можете да изберете балеринки.  А за да се чувствате наистина комфортно, изберете актуални кецове или маратонки.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90