Skip to Content

kajsja  Кубинките изразяват индивидуалност и характер. Те по нищо не отстъпват и на най-яките ботуши. Дръзки са и същевременно стилни. Символизират бунтарски и свободен дух. Тези обувки са изключително гъвкави и подхождат на всякакви визии. Могат да се комбинират с различни дрехи, така че, ако мислите, че кубинките не са за вас, ще ви помогнем да преосмислите мнението си като ви дадем няколко идеи за това с какво да ги съчетавате.

kupi-domo

Една от перфектната комбинация е с тесни дънки. Стилът е непринуден, тъй като и двата артикула са небрежни. И тъй като с тесните дънки стъпалата изглеждат по-големи, ще отвлечете вниманието от тях, ако съчетаете с по-широка и по-дълга горна дреха. Но ако изберете класически дънки, чиито крачоли падат свободно върху кубинките, ще изглеждате по-елегантно.

Въпреки момчешкото излъчване на кубинките, те изглеждат невероятно с рокли и поли. Можете да ги носите както с по-широки, така и с по-тесни дълги поли, в допълнение с красиви аксесоари – чанти, колани и всякакви бижута.

За повече гръндж излъчване можете да носите кубинките с къси панталонки и поли, комбинирани с всякакви клинове и чорапогащници и дълги чорапи. Ако искате да изглеждате по-актуално, заложете на кожена плисирана пола и дебело вълнено поло. Допълнете визията с плътен тъмен чорапогащник, палто в милитъри стил и шапка.

Но като цяло трябва да знаете, че кубинките сами по себе си привличат достатъчно внимание, така че бъдете по-обрани с останалото облекло.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90