Skip to Content

beige shoes mes copy copyИма много красиви дамски обувки, но в тази статия ще ви кажем кои са едни от най- убииствените модели и това, което ги прави да изглеждат перфектни е техният цвят.

kupi-domo

Дамска френски мокасини на висок ток

Имат вида на мокасина, но високият ток ги прави различни. Това е класика- един ретро модел, но изключително красив и стилен. Когато и да обуете тези обувки, винаги ще бъдете актуални и зашеметяващи.

Дамски дантелени обувки с естествена коприна на висок ток

Отпред са леко заоблени и затворени в областта на пръстите, а нагоре до глезена продължават с дантела.Кожата е около пръстите и малко в задната част. Закопчават се с цип от вътрешната страна. Изключително елегантни, с много интересно съчетание, което ги прави уникални и специални.  Много са подходящи за особено важни събития и дори могат да се носят като сватбени.

Равни лачени обувки

Наричат ги още балеринки и всички момичета знаят колко елегантни и комфортни. Подходящи са и за ежедневието, и за вечерно парти.

Сандали тип боти на висок ток

Просто уникални! Цялата им предна част е от възли, които просто спират дъха на всеки, който ги погледне. Закопчават се цип в задната част. С такива сандали ще се чувствате като исктинска принцеса.

Дамски отворени обувки с платформи

Предната им част се състои от кожени тънки ленти и се закопчават с тънка каишка около глезена. Красиви, сладки, романтични и много удобни за босите крачета, а цветът им е идеален за бронзов тен.

Сандали на висок ток и платформа в предната част

Това просто е мечтата на всяка жена- прекалено красиви са, все едно, че са нереални. Перфектна форма, лак, цвят, съвсем леко отворени при пръстите и с тънка каишка около глезена.

Още един подобен модел, но с по- малка платформа, изрязани в предната част и затворени отзад. С такива обувки вскички мъже ще тичат след вас.

Цвички

И те като балеринките са елегантни и удобни. Отпред имат панделка, което ги прави още по- красиви.

Незнайно защо повечето предпочитат черния цвят, но бежовия е много по- свеж и тоалетите с него са по- разнообразни.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90