Skip to Content

comfy-shoesМного жени купуват обувки, без да се замислят. Пазаруват в емоционален момент, просто за да си повдигнат настроението и в последствие се оказва, че са се сдобили с неудобни обувки, които не са обували повече от веднъж. За да не хвърляте излишни пари, трябва да сте наясно с покупката, с това какво точно желаете. Ето нашите съвета за това как да изберете комфортни обувки:

kupi-domo

Пробвайте внимателно. Пробата не се състои само в обуването. Когато изпробвате нови обувки, желателно е да обуете и двете, за да почувствате и двата си крака. Ако дори малко се съмнявате, сравнете с по- голям номер, за да бъдете сигурни, че сте избрали правилния. Разходете се из магазина, за да усетите разликата и да прецените.

Ако избирате високи обувки, трябва сте наясно, че на равна повърхност, каквато е в магазина, се ходи много по- лесно, отколкото, когато излезете навън. Ето защо трябва внимателно да прецените местата, на които искате да ходите с желаните обувки.

Избягавйте обувки с много тънки и високи токове, ако имате разширени вени. Заменете височината с платформа, която може да ви направи също толкова елегантна. Ако ви излизат мазоли от жегите, избирайте летни отворени обувки и такива с медицински стелки. Какъвто и да е проблема, винаги има по- добро решение, само трябва да го потърсите.

Изпробвайте модели, които смятате, че не ви отиват. Никога не се знае кои точно обувки ще ви бъдат най- удобни и ще паснат на краката ви по- добре от други.

Обръщайте внимание на вътрешната част на обувките повече, отколкото на вътрешната. Комфорта се дължи именно на тази част. Добре е вътрешните места, където се опират петите и пръстите, да имат възглавнички, а не да са твърди. Залагайте на естествените материи, с които краката не се запаряват, не се пързалят и кожата може да диша.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90