Skip to Content

zod

Както вече знаем, голяма част от характера ни се определя според зодиакалния знак. Но освен това, избирайки дрехи и обувки в съответствие със зодията, ние можем да се чувстваме по-комфортно и в хармония със себе си, а също така и да усъвършенстваме качествата си. Ето какви обувки могат да ви донесат късмет според астрологичните анализи:

kupi-domo

 

 

 

Овен

На жените Овен им отиват най-много елегантни и изчистени модели на висок ток, както и обувки с отворени пети и пръсти. През зимните месеци късмет ще им донесат ботушите с дебел и стабилен ток.

Телец

На телците им отиват както ниски, така и високи обувки, стига да обхващат добре глезена, тъй като искат да се чувстват здраво стъпили на земята. Но ще бъдат по-уверени, стъпвайки с боти.

 Близнаци

Те отделят много време в избора на определен модел, но най-много им върви с екстравагантни модели.

Рак

На жената Рак подхождат по-елегантни и изчистени класически модели.

Дева

Девата си пада по семплите модели, но ако залагат на по-ярки цветове, определено ще правят повече впечатление и ще се чувстват много по-добре в кожата си.

Везни

Везните имат изтънчен вкус, затова трябва да избират най-актуалните обувки и колкото се може по-екстравагантни модели.

Скорпион

За да подчертаят магнетичното си излъчване и властен характер, Задължително трябва да носят колкото се може по-високи токчета.

Стрелец

Жените от тази зодия обичат предизвикателствата, затова най-много им отиват да носят екстравагантни модели.

Козирог

За тях удобството е на първо място. Независимо от модела, трябва да избират класически цветове, които винаги са модерни.

Водолей

Водолеите обичат да правят впечатление. Най-много късмет им носят  нестандартните и ефектни модели.

Риби

Представителките на тази зодия са нежни и романтични натури. Те трябва да залагат на обувки с блестящи акценти и много тънки токчета.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90