Skip to Content

obuvki mesВсеки трябва да знае, че целта на обувките е да допълват тоалета, а не да го натоварват.

Това означва, че ако например дрехите ви да по- пъстри и разноцветни, тогава най- добре е обувките да бъдат по- изчистени. Крайният резултат трябва да бъде такъв, че нито елемент от цялостното облекло не трябва да изпъква повече от другите. Те трябва да бъдат в обща комбинация. Но това съвсем не означава, че трябва да сте облечени в един и същи цвят от горе до долу.

kupi-domo

Правилните обувки трябва да са предназначени за определен повод, да се вписват в дрескода и изобщо да отиват на определен стил на обличане. Но как да разберем кои са правилните обувки?

Всяка жена знае, че за ежеднвието най- подходящи са равните обувки, заради тяхното удобство, а високите токове са за специалните поводи. Но понякога и това омръзва и ни се ще да разчупим стила. Тогава можем да заложим на по- ярки цветове или определен акцент.

Мястото и повода също играят голяма роля при избора на правилните обувки. Например, ако имаме среща в някой парк, тогава токчетата изобщо няма да подхождат. Има периоди от годината, в които често носим сандали, когато времето вече застудява или ботуши, когато се затопля. Това са едни от най- трудните периоди за избор на обувки. За тези преходни дни най- подходящи са практичните модели, които стават както за по-топло време, така и за по-хладно. Идеален избор в случая са дамските мокасини, но разбира се всикчо е въпрос на вкус и предпочитания. Някои предпочитат дамски велурени боти, други кожени кецове и т. н.

Най- функционални са черни кожени обувки с висок ток, които могат да се носят при всеки повод. Черният цвят си е класика и предпочитан заради възможността с всякакви комбинации. Освен това тук няма риск от грешен избор. Но ако искате да разчупите визията си, заложете на цветни обувки.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90