Skip to Content

shoes mes2 Ако сте по-нисичка, със сигурност ви се иска да изглеждате по-висока. За да постигнете желания ефект, изберете обувки с тънък ток, които визуално ще удъпжат краката ви.

kupi-domo

Ако сте висока, това съвсем не означава, че не можете да носите обувки с висок ток. Тези обувки придават на всяка дама увереност и стил. Залагайте на по-фини модели и с височина тока около 7 см.

Доста жени ходят прегърбени поради редица причини. Ако и вие сте от тези, можете да усъвършенствате силуета си с помощта на високите токчета. Ако ходите често с такива обувки, ще оформите мускулите на краката си и стойката ви значително ще се подобри.

Ако нямате голям опит в ходенето на високи токове, препоръчваме ви да започнете с по-ниски обувки като постепенно увеличавате височината на тока. Ако преминете рязко от кецове към много високи токове, ще си причините болки в краката в следствие на подуване, мазоли, дори е възможно изкълчване на глезен.

Препоръчително е да избягвате продължителното ходене на високи токчета, за да избегнете претоварване на краката и гръбначния стълб. Винаги, когато имате възможност в къщи, се разхождайте боси. По този начин ще облекчите стъпалата си и те ще си почиват.

Винаги избирайте качествени немски обувки. По-добре е да имате един качествен чифт, отколкото пет некачествени, които биха довели разраняване на краката, стягане, неприятни миризми и други неудобни последици.

Има и други фактори, които оказват влияние върху комфорта при носене на високи токове. За да избегнете допълнителни болки, грижете се за кожата на петите си, както и за педикюра си. Тези две неща не само, че са свързани с естетическия външен вид, но и влияят на здравето на краката. Едно от най-елементарните решения на този проблем е да нанасяте редовно гелове или кремове с успокояващ ефект. Освен това е добре преди обуване на обувки с високи токове да си направите успокояващ масаж.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90