Skip to Content

prileop През последните години леопардовия принт завладя модните тенденции и днес можем да кажем, че той е класика сред принтовете. Леопардовите дрехи и обувки са дръзки и са предпочитани от уверените жени, на които им доставя удоволствие да привличат вниманието.

 

Но понякога леопардовите дрехи и обувки могат да направят визията да изглежда нелепо, ако не знаете как да ги съчетаете правилно и вместо уникални, може да бъдете меко казано смешни.

Ето какво съветват професионалните стилисти:

 

Винаги носете само едно нещо с леопардов принт. То е напълно достатъчно за цялостния тоалет.

Не е редно да я комбинирате с дрехи с флорални и анималистични принтове. В редки случаи има изключение.

Никога не носете долна и горна дреха с леопардов принт, както и такава дреха с обувки или чанта в същия принт, тъй като цялото излъчване ще бъде вулгарно, наподобяващо лека жена.

Ако носите леопардови обувки, не комбинирайте с дрехи в същия принт!

Ако носите леопардова чанта, нека само тя да бъде в тази щампа!

 

Най-подходящите цветове, с които да съчетавате леопардовия принт, са черно, деним, бежово, кафяво и сиво. Черният цвят в случая е перфектня!

Избягвайте съчетания с ярки червени, жълти, розови и оранжеви цветове. Тези комбинации понякога може да са интересни, но никак не са стилни и не подхождат на изискани дами.

 

Подходящите аксесоари са едноцветни бижута и чанти, за предпочитане по-малки, които да не отвличат вниманието от леопардовия акцент във визията ви. Избягвайте шарени и пищни аксесоари.

 

От голямо значение е да се съобразите с фигурата си. Леопардовия принт придава визуален обем на формите на тялото.

Не носете леопардови клинове и панталони, ако имате по-изразени бедра и дупе. Също така избягвайте леопардови блузи, ако имате голям бюст и широки рамене.

Леопардовите дрехи не са подходящи за пълни жени, но ако го харесвате, заложете на аксесоари – шалове, обувки, чанти и бижута.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90