Skip to Content

denim  Колкото и бързо да се мени модата, има една дреха, която си остава топ тенденция всеки сезон- дънките! Те са неизменна част от всеки гардероб. Но понякога се оказва трудно да открием идеалните дънки, тъй като те, както и останалите дрехи, претърпяват редица дизайнерски промени, съобразени с модните тенденции.

Ето какво трябва и не трябва да правите, за да изберете този чифт, с който ще привличате вниманието.

Когато избирате определен модел, трябва да се съобразите с кройката му, както и с тази на дрехите, с които искате да го комбинирате. На широки и свободни блузи и топове подхождат тесни слим дънки и обратното – на тесни блузи подхождат дънки с по-свободни кройки. Винаги обръщайте внимание на пропорциите!

Когато отивате на шопинг, носете подходящите обувки. Отидете с тези обувки, с които ще носите дънките, за да прецените дали си подхождат. Например, ако купувате тесни дънки, сложете спортни обувки или токчета, ако купувате по-свободни дънки, сложете обувки на платформа и т. н.

Винаги обръщайте внимание на цвета на дънките. Моделите в по-тъмни цветове правят силуета по-слаб, а светлите модели го разширяват. Изберете цвят в зависимост от това какво искате да покажете.

Изпробвайте различни модели. Няма как да сте сигурни, че даден модел не ви стои добре, докато не го изпробвате. Повечето хора изобщо не подозират, че тялото им може да изглежда перфектно в модел, който до вчера не са харесвали.

Никога не се отказвайте от даден модел заради неговата дължина. В повечето случай крачолите на дънките са по-дълги, но това не бива да ви притеснява. Някои модели стоят чудесно с навити крачоли, а други могат да се подкъсят от шивач. Така, че дължината на дънките е последното нещо, за което трябва да мислите, тъй като надали ще намерите перфектния чифт, чиято дължина ще ви бъде по мярка.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90