Skip to Content

fashion-high-heels-tumblr copy copyВсяка жена обожава високите токове, но не всяка може спокойно да ходи на тях. За някои е лесно, но за други си е истинско мъчение. Има някои основни правила, които ако знаете, няма да има причина да се отказвате от тези елегантни дамски обувки. За да се усъвършенствате в това, ви трябва само малко практика.

kupi-domo

Увеличавайте постепенно височината тока, като най- напред започнете с по- ниски. За да имате по- добър баланс, запомнете, че обувките трябва да бъдат със затворена пета.

Ходенето на високи токове не е като да се разхождате и затова трябва да се упражнявате. Коленете не трябва да се огъват както, когато ходите със спортни обувки. Дори и да искате да правите по- големи крачки, това няма как да стане, когато сте с високи обувки. Плюс това високите токове изискват грация, а не момчешка походка.

Най- голяма разлика между ходенето на ниски обувки и ходенето на високи токове е в самото стъпване. Когато ходите на ниски и равни обувки, вие стъпвате първо с петата, но когато се ходи с високи- тогава стъпването преминава от пръстите към петата, но може и с цялото стъпало.

Най- добре е да се учите първо в къщи, а след това навън. Но все пак трябват много тренировки, тъй като в къщи е подът е равен и се ходи много по- лесно отколкото, когато излезете на улицата. Ще усетите разликата на десетата минута.  Затова, ако не сте достатъчно убедени, не рискувайте да излизате с тях по цял ден. Краката трудно свикват и при всички полжения ще ги натоварите, а след това ще ви болят. Първите разходки трябва да са по- кратки, докато свикнете напълно.

Винаги избирайте внимателно обувките на висок ток според свода на стъпалото си. Ако имате висок свод, със сигурност ще се чувствате много по- добре на високи, отколкото на ниски обувки.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90