Skip to Content

Шест стилни варианта за носене на дългите сладки и топли чорапи

dasdad

Носенето на чорапи с дължина до коляното на пръв поглед изглежда лесна задача, но ако не се комбинират правилно има вероятност да изглеждате прекалено дръзки или по-детински. Зимата е най-подходящият сезон за дългите чорапи, тъй като те дават допълнителен пласт топлина. Можете да постигнете стилна и спретната визия в съчетание с подходящите дрехи и да бъдат като закачлив акцент във вашия тоалет.

kupi-domo

 

 

 

Ето няколко успешни варианта:

Чорапи над коляното можете да носите с високи ботуши върху клин. По този начин те ще се подават леко от ботушите и ще изглеждат много сладко.

Можете да ги носите с къса пола, върху чорапогащник, с боти или ботуши, дори с кубинки – в зависимост от стила ви. По този начин ще създадете младежка ученическа визия.

В дъждовните дни ги носете с гумени ботуши и клин или къса пола. В допълнение заложете на кокетно палто за повече чар и женственост.

За по-небрежно излъчване и допълнителен слой топлина, можете да носите дългите чорапи върху скини дънки, с ботуши.

За елегантна и сладка момичешка визия заложете на тънък чорапогащник с рокля и палто. Можете да обуете както ботуши, така и обувки.

Една перфектна комбинация е с къси панталонки и палто със средна дължина, достатъчна да покрие дължината на панталонките.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90