Skip to Content

Как да избирате високи ботуши, как да ги носите и с какво да внимавате

botnad  Ако се стремите към по-интересен зимен външен вид, ако търсите нещо различно, с което да разнообразите гардероба си, значи е време да насочите вниманието си високите над коляното ботуши. Но за да ги носите с необходимото самочувствие, трябва да изберете правилните дрехи и комбинации.

kupi-domo

 

 

 

Най-напред ще ви помогнем в избора на високи ботуши. Първото нещо, от което трябва да се водите, е комфортът. Преди да закупите желания модел, премерете и двата ботуша и се разходете в магазина, за да ги усетите. Неподходящият размер и неудобният ток биха развалили настроението ви.

Бихте могли да носите тези високи ботуши с рокли. От голямо значение в този случай е как съчетавате моделите. Всяка дреха седи по различен начин в зависимост от вида обувки. На високи и прилепнали по краката ботуши много подхожда рокля, чиято талия надолу се разширява. Ако предпочитате пола, тя трябва да бъде със същата кройка. От значение е и дължината на полата и роклята. Не се препоръчват прилепнали мини модели, тъй като комбинацията с тези ботуши става претрупана. Най-добрата дължина е средната.

Повечето дами смятат, че високите ботуши не могат да се носят с панталон. Но това не е вярно. Тези ботуши перфектно се съчетават със скини панталони, стига моделът ботуши да не са съвсем прилепнали по краката. Ако харесвате клин, винаги носете туника или дълъг плетен пуловер.

Колкото до избора на връхна дреха, най-подходящи са дългите модели якета и палта. Допълнителните зимни аксесоари като шапки и шалове винаги допълват чудесно тоалета.

И накрая един съвет: когато носите високи ботуши, избягвайте преднамерената голота и прекаления сексапил, тъй като ще получите ефекта, който всеки свързва с асоциациите за високите ботуши.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90