Skip to Content

Elegant high heel shoes with flowers, symbol for wedding and engagement. Елегантните обувки, въпреки че на пръв поглед не се забелязват, играят много важна роля в допълването на тоалета. Научете се как да избирате най-добрите обувки, които да да придават класа и етикет на визията ви, в рамките на бюджета, с който разполагате.

kupi-domo

В случай, че не разполагате с голям бюджет, трябва внимателно да избирате обувките си. Заложете на черно, бежово и неутрални класически цветове.

За ежедневни обувки изберете с по-ниски или средна височина на токчетата, с твърда пета. Оставете високите токчета за вечерно облекло. Най-важното е през деня да се чувствате свободно, разхождайки се, а високите токове могат да ви причинят болки и да си съсипете деня.

Никога не купувайте обувки, които изглеждат евтини, дори и да са най-скъпите.

Най-елегантно стоят затворените обувки. Те винаги вървят идеално с почти всеки тоалет в класически цветове. Предназначението на елегантността е да предотврати прекалено много шум, така да се каже. Освен това с такива обувки не е необходимо да се притеснявате дали педикюрът ви е добре.

Ако имате големи крака, избягвайте бели обувки. В зависимост от това къде отивате, изберете модел, чиято пета ще създаде илюзията за по-малки крака. Така че, обръщайте внимание на тока и преценете с кои обувки краката ви изглеждат по-малки.

Обувките с каишки около глезена привличат вниманието към тази част на краката. Същата роля играят и ботите до глезена. Затова, ако имате големи глезени, не избирайте подобни модели, тъй като с тях ще изглеждат още по-големи. Тези обувки са подходящи за дами с кльощави крака.

Все пак, ако харесвате каишките около глезена, заложете на сребристи или лачени черни обувки. Както се досещате подобни модели са подходящи за вечерни коктейли и събития.

Ако носите отворени обувки в областта на пръстите или петата, поддържайте педикюра и кожата на петите в перфектно състояние.

В следващата статия ще ви запознаем с видовете елегантни обувки и тяхното предназначение.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90