Skip to Content

heels mes 3 copy copyИзборът на обувки според височината е малко трудна задача. Докато ботушите са предназначени, за да ни топлят през студените дни, защото са високи, топли и удобни, то определените дъ;жини при различните модели обувки се избират в зависимост от начина на живот и вида на фигурата и тяхното предназначение.

kupi-domo

За да се избере точната дължина за вас, вие трябва да решите защо и кога ще бъдете обути с този нов чифт. Например, по-високите обувки и ботуши са за зимните месеци, но ако шофирате, с високи обувки и висок ток, това няма да е никак удобно.

Дамските обувки с три/четвърти височина за някои дами са много добър избор, тъй като им стоят чудесно. Но за други те са изключително неподходящи, колкото и да им се харесват. В случая по- конкретно става въпрос за мускилести или по- закръглени телосложения. С такъв модел обувки и подобна фигура, тялото ще изглежда още по- пълно, а краката по- къси.

Дамските обувки с дължина до глезена са много стилни, но за съжаление доста некомфортни при лошо време. Те са много удобни за тези жени, които ходят много пеша или обичат да шофират. Както и различните модели ботуши- едни са подходящи за зимните, мокри  и студени дни, а други само за сухо и по- топло време или нощен клуб.

Някои обувни компании създават обувки, боти и ботуши, които не само да са удобни за носене, но и да са подходящи за всякакви поводи.

Винаги трябва и е важно да се внимава много при избора на какъвто и да било модел дамски обувки. Те трябва да са не само красиви и модерни, но и стилни и удобни, за да се чувствате уверени в себе си, когато вървите с тях. Всяка, уважаваща себе си дама трябва да има по един чифт за определен повод, за всяко време от годината.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90