Skip to Content

toazang  В навечерието на новогодишната нощ всяка жена си задава този въпрос. Изборът на новогодишен тоалет пряко зависи от мястото и обкръжението.

kupi-domo

 

 

 

Ако работите във фирма или офис, може би вашите работодатели ще спазят традицията и ще организират празнична вечер. Най-вероятно празненството ще се проведе в ресторант и затова трябва да помислите по-рано за тоалета.

 

Ако компанията, в която работите, спазва дрескод, добре е да го спазвате до някаква степен и в този случай. Много подходящи са тоалетите във офис вариант, които включват пола с висока талия в комбинация с актуална риза или блуза. Друг вариант е да изберете класическа рокля по ваш вкус. И в двата варианта можете да добавите високи изящни токчета и красиви семпли бижута.

 

Ако във фирмата ви няма изисквания за облеклото, изборът ви на облекло е по-голям. Можете да изберете актуална трикотажна рокля, модерни панталони, блуза със щампи, дрехи с по-раздвижени кройки, контрастни обувки, колани и други аксесоари.

 

Ако посрещате Нова година в нощен клуб, имате пълна свобода в избора на тоалет. На подобно място можете да отидете с по-изрязани, секси, ярки и блестящи дрехи, дрехи от прозрачни и копринени материи, комбинирани със високи секси ботуши или екстравагантни обувки и блестящи аксесоари.

 

Ако сте решили да празнувате новогодишната вечер с приятели на домашна обстановка, то трябва да изберете по-практичен тоалет. Можете да облечете дълга или къса пола, дънки или панталони, по-ежедневни ризи или блузи, удобни елегантни ниски обувки или с дебели токове, ярки и стилни бижута.

 

Нова година е празник с много настроение и положителни емоции, затова изберете тоалет, с който  да ви бъде комфортно, да ви подхожда и най-вече да ви харесва, за да бъде и настроението на ниво. Старите хора казват, че както посрещнем нова година, така и ще изживеем цялата година!

 

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90