Skip to Content

mes men shoes copy copyГоляма част от мъжете нямат особени претенци към избора на обувки. Те купуват само защото имат нужда да обуят нещо. Някои дори използват един и същи чифт както за работа, така и завечерно време.

kupi-domo

Друга част, обаче държи много на външния си вид и за тях обувките са нещо повече от нужда. Те държат не само на техния вид, но и на качеството и избират много внимателно своите обувки. Някои са толкова претенциозни, че дори и най- малкия детайл ако не им вдъхва доверие, не рискуват да ги купят.

Обувките са важна част от всяка визия. В днешно време те не са просто средство за предпазване на краката, но са задължителен моден акцент. Този факт не бива да се пренебрегва и винаги трябва да се избират качествени, стилни и комфортни обувки. Ето някои ценни съвети за мъжете, с които е необходимо да се съобразят.

Работни обувки –  Работни обувки не означава платненки или маратонки. Независимо къде работи, мъжът трябва да бъде в приличен вид. Заложете на ежедневни стилни и комфортни обувки в цвят, който да подхожда на ежедневните ви облекла и панталони. Само така ще правите добро впечатление, а жените ще ви обръщат повече внимание.

Спортни обувки –  Тези модели не трябва да се подценяват. Ако обичате да спортувате, закупете си специални за целта обувки. Ако бягате с платненки например, това изобщо не е добре за краката ви и е доста некомфортно. Подметките за различните видове спорт е различна, за да осигурява максимално удобство.

Обувки за разходка – или за свободните дни, които се избират в зависимост от сезона. Ако търсите пролетни обувки, заложете на удобните модерни кецове, с които краката ви ще се чувстват най- добре. През лятото заложете на стилни мъжки сандали с ортопедична стелка. А обувките за студените месеци трябва да са топли, за да пазят краката ви измръзване.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90