Skip to Content

shnjgd  Изборът на обувки не е толкова сложен процес, но все пак понякога изисква повече внимание. Затова е добре мъжете да понаучат малко повече за различните им съчетания с дрехите и по-точно какви обувки на какъв панталон подхождат.

kupi-domo

Класически панталон – Правият класически модел се счита за универсален, но все пак е нужно да напомним, че с маратонки или джапанки никак не си отиват. За този панталон трябва изберете обувки според сезона. През лятото можете да го носите с модерни кецове в неутрални цветове, а през зимата с високи кожени обувки. За есента и пролетта са подходящи удобни топли обувки, каквито са например мокасините.

 Спортен панталон – Обикновено спортните панталони са с по-свободни кройки, за да осигурят необходимото удобство от носене. Съответно обувките също трябва да отговарят на това изискване. Заложете на нещо лежерно и неангажиращо, което да не ви притеснява, че ще го изцапате, ходейки по прашните градски улици, така че да ви е комфортно през цялото време. Много подходящи са кожени кецове.

Спортно-елегантен – Тези модели модели са идеални както за ежедневието, така и за вечерни срещи с приятели. Освен това можете да го носите както с официални обувки за повече стил, така и с ежедневни за по-спортно излъчване. Просто експериментирайте като единствено избягвайте лачените обувки.

Официален панталон – Тук трябва да подходите по-сериозно, тъй като при официалното облекло е от значение всеки един детайл. Заложете на изчистен модел черни обувки от естествена кожа, които подхождат за всеки официален повод.

 Дънки – Докато в миналото дънките са били работно облекло, то днес те присъстват във всеки моден сезон. И въпреки това, дънките си остават част от ежедневното облекло. Те се смятат за една от най-удобната дреха. Най-подходящи обувки за тях са кецове, маратонки, боти, през лятото дори джапанки и платненки, изобщо всякакви модели ежедневни обувки, които са удобни за дълги разходки.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90