Skip to Content

summer shoes mesПодготвянето на багаж за лятната ваканция е лесна и приятна задача. Но въпреки това има много жени, които буквално изтрещяват и вземат толкова ненужни неща, дори и ако трябва да пътуват само през уикенда.  Багажът, особено за лятото, трябва да бъде колкото се може по-лек и затова ще ви дадем някои съвети.

Дори и да облечете дадена дреха, няколко пъти,това изобщо не бива да ви притеснява. Все пак отивате да си почивате. Затова вземете само това, което със сигурност ще облечете, а не онова „за всеки случай“.

Не вземайте модерните си тоалети. Сложете в куфара нещо стилно и класическо, което ще можете да носите на всякакви заведения, дори и през деня. Но все пак нека видим какво наистина ви е необходимо:

Бански костюм- без него няма как. Той не заема голямо място, затова можете да вземете два или три чифта.

Аксесоари за плажа- парео или туника никога не са излишни. С тях можете да се разхождате както през деня върху банските по брега, така и вечерта в комбинация с деним.

В зависимост от стила ви, прибавете една лека жилетка или яке от деним. И двете дрехи могат да се носят през по-хладните вечери в различни комбинации.

Лятна рокля- изберете тази рокля от вашия гардероб, която да се комбинира добре както с по-равни обувки или сандали, така и с високи токове.

Обърнете повече внимание на обувките. Задължително си вземете най-красивите сандали, без значение дали са с ниски токове или равна подметка, дали са с декорации или изчистени. Тази година сандалите с каишки са много популярни и те си подхождат с почти всякакви дрехи. Също така ще ви трябват и спортни обувки, с които ще ви бъде удобно за дългите разходки, когато разглеждате забележителности.

Може да вземете още чифт шорти и една по-плътна блуза, както няколко удобни блузки без ръкави.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90