Skip to Content

botushinadkolqnoto  Ето, вече сме в края на годината, но зимата все още не е в разгара си, поради което подозираме, че много от дамите все още не са се сдобили с подходящия чифт зимни дамски ботуши.

Да намериш подходящ модел не е трудно, при положение, ако се ръководиш от единствения фактор той да топли краката ти. Но ако държиш и на естетическия вид, тогава ще трябва да се въоръжиш с малко повече търпение, защото ще са необходими часове в обикаляне по магазините докато намериш стилни и удобни обувки за зимата.

В крайна сметка кое е важното, на което трябва да обърнеш внимание, когато искаш не само да ти е топло на краката, но и да покажеш стил?

Днес пазарът предлага огромно разнообразие от дамски зимни обувки, боти, ботуши и кубинки. Така че изборът от стилове, цветове и материали за всякакви зимни условия и поводи е наистина голям. Обикновено е лесно да избереш модел, който да съчетаваш добре с връхните си дрехи. Но сложното идва, когато трябва да ги комбинираш с други елементи от гардероба си.

Ако избереш кожени ботуши, ще можеш да ги носиш с всякакви блузи, пуловери, зимни рокли, панталони и връхни дрехи.

Ботушите над коляното в момента са много актуални, а също и функционални. Тях можеш да комбинираш по всевъзможни начини, но въпреки това ти предлагаме няколко цветни комбинации:

Ако заложиш на велурени ботуши в бургундов цвят, съчетай с черна кожена пола. Ако избереш кафяви велурени ботуши, заложи на дънки в тъмно син цвят. Черните подхождат на всичко, но ако пробваш да ги съчетаеш със скини панталони или разкроена пола с висока талия, ще изглеждаш наистина зашеметяващо.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90