Skip to Content

izkushavashta

Едни от водещите модни тенденции тази зима са палтата с дълъг косъм. Те са изключително елегантни и ефектни, но най-важното е, че са топли. Под тях можете да облечете по-леки и тънки блузи и няма да ви бъде студено. Именно заради това са предпочитана връхна дреха от много стилни и изискани дами.

И все пак, трябва да знаете, че тези палта не подхождат на всички, тъй като придават много обем. Така че, ако сте с ниска или по-закръглена фигура, не е добър вариант да изберете палто с косъм. Но това не бива да ви отчайва, тъй като това не е единственото, което е актуално и пазарът предлага богат избор от всякакви дрехи. Така че, можете да изберете модел с по-къс косъм или друго, което не е толкова обемно и с което ще изглеждате много по-добре.

За останалите, които могат да си позволят да носят палто с дълъг косъм, трябва да знаят как да го съчетават.

Дълго-косместите обемни палта отлично се комбинират с много тесни дънки и панталони, които очертават краката и дупето. Също така са подходящи клинове и къси поли. Можете да го носите с много високи ботуши, както и с официални дамски обувки за по-специалните поводи.

Дължината на палтото зависи от предпочитанията. Можете да изберете модел с колан около талията, модел до коляното или такъв, който стига чак до глезена.

Актуалните цветове при палтата с косъм са бяло, зелено, оранжево, жълто и черно, а също и леопардовия принт.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90