Skip to Content

shoes Някои жени имат толкова голяма колекция от обувки, че направо е абсурдно. Толкова много обувки, че нямат причина да купуват дори само още един чифт до края на живота си. Те до такава степен са вманиачени, че имат възможност всеки един ден от годината да носят различни обувки и пак да им останат чифтове за извънредни случаи.

kupi-domo

Проблемът на тези жени е, че не могат да рециклират обувките си. Т. е. нито могат да ги дадат на някоя близка, нито могат да ги дадат в магазин за втора употреба, най-малкото пък да ги изхвърлят. На тях просто им е трудно да се разделят с тях и поради това притежават безброй чифтове.

Според едно проучване една средностатистическа жена има около 20 чифта обувки, като половината от тях никога не е носила, а просто си стоят в гардероба за всеки случай, който така и никога не идва.

За някои 20 чифта са напълно достатъчни, но за заклетите маниачки този факт е възмутителен. Те притежават поне 300 чифта, повечето от които никога не са виждали бял свят, поради простата причина, че не са удобни за краката им. Но си седят там, в дрешника, защото са красиви.

Тези жени цял живот колекционират обувки като пощенски марки. Дори парите да не стигат, винаги ще се намерят за още един чифт. Ни проблемът не е само в това. Колкото и чифтове да имат, накрая винаги ходят с едни и същи.

Всеки знае, че красотата изисква жертви. Но на никоя не й е приятно да върви, куцукайки, защото обувките стягат или заради неудобните токовете. Или да блесне на някое вечерно събитие, а след това да й се наложи да се прибира боса. Затова накрая винаги прибягват до удобните обувки и в крайна сметка се оказва, че носят едни и същи.

 Затова е абсурдно да имате безброй чифтове, които не вършат работа. Купувайте това, което наистина е удобно и със сигурност ще носите, за да не се превърнете в маниачки на обувки.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90