Skip to Content

sandaliПравилен отговор на този въпрос, разбира се няма. Всеки сам преценява кога да ги обуе.

Обикновено с настъпванто на пролетта температурите изведнъж се покачват. През това време от годината по улиците можем да видим всякакви хора. Едни си носят още ботушите, други ходят с обувки, а най- смелите вече са боси. И въпреки, че това е личен избор, ще ви дадем няколко съвета, които може да ви бъдат полезни.

kupi-domo

За да излезете със сандали, трябва да се чувствате наистина комфортно. Това означава, че не трябва да ви на моменти судено, от което следва температурите трябва да наистина високи.

Но ако ви предстои да отидете на официално събитие, тогава няма правила, тъй като има някои официлани рокли, които се комбинират много по- добре със сандали, отколкото със затворени обувки. Освен това със сигурност няма стоите на открито вечер по това време на годината.

Въпреки, че времето все още не толкова горещо, но на вас много ви се иска да си обуете сандали, можете да си обуете интересни сладки чорапи, които да ви топлят. Тази тенденция е разпространена по цял свят, така че няма какво да ви притеснява.

С промяна на климата се променят и годишните сезони. Пролетта вече не е каквато беше. Сега имаме чувството, че от ботуши преминаваме директно към сандали. Лятото също е променливо. Един ден е топло и слънчево, а на другия дъждовно. Затова мислете рационално. Сандалите не са подходящи за дъждовните дни. Не само че ще ги съсипете, но и ще настинете. В такива дни заложете на сигурното и си обуйте летните ботуши.

А когато наистина стане много горещо, изберете красиви и актуални джапанки, с които ще се чувствате хиляди пъти по- добре, отколкто със сандали, с които краката ви ще се пързалят върху тях, защото са се запотили от жегата.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90