Skip to Content

shoes mesЖените имат нужда от повече обувки, поради факта, че различните модели се съчетават дадени дрехи и аксесоари за различни поводи. Затова е съвсем естествено една жена да има разнообразие от обувки. Но въпреки това всяка си има собствен стил на обличане в ежедневието в зависимост от който и любими обувки, с които се чувства най-добре. Ето какво показват вашите вкусове и предпочитания:

kupi-domo

Ако харесвате затворени обувки с равна подметка, каквито са балеринките, това означава, че сте човек, който изпълнява задълженията си и на вас може да се разчита. Вие сте готова за всичко по всяко време, без значение дали става въпрос за бизнес среща или среща с приятел.

Ако вашият стил е делови и харесвате класически обувки с токче, вие сте много амбициозни и организирани. Обичате нови запознанства. Планирате абсолютно всичко. Не се спирате пред никакви трудности. Уверена сте в себе си и вашите възможности.

Секси обувки- Харесва ви да сте в центъра на вниманието. Обичате приключенията. Постоянно сте заета с нещо. Винаги сте в час с най-новото: модни тенденции, нови заведения, последен модел айфон и т. н.

Ако харесвате платформите, тогава ви харесва и да се обличате в странни комбинации, в ярки цветове и всякакви принтове. Държите много на външния си вид и винаги изглеждате добре. Никога не излизате без да сте оправили грима и косата си, дори и да закъснявате.

Ако вашите любими обувки в ежедневието са кецове, вие не сте суетна и не държите особено на външния си вид. Но въпреки това винаги изглеждате зашеметяващо. Обичате много да пътувате и сте готови за това по всяко време.

Ако сте спортна натура и си падате по спортните обувки и маратонки, вие сте разтоварвате само със спортуване. Когато си поставите цел, правите всичко, за да я постигнете. Вашето влияние върху околните е позитивно и вдъхновяващо.

Be the First!