Skip to Content

Обувките обикновено са любима тема на женската част. Значи ли това, че мъжете трябва да ходят без обувки? Не, разбира се! Те също имат нужда от качествени такива, подходящи за различни поводи. Ето един неангажиращ списък с необходимите обувки на един мъж.

  1. Официални обувки – напълно задължителен елемент, който трябва да пасва на вашия гардероб от „дрехи за един ден в годината”. Не е задължително да са много чифтове, освен ако не държите да бъдете наистина различен и оригинален. Трябва да са удобни, меки и леки. Черното и тъмно кафявото са цветове, с които няма да сбъркате. Напоследък синьото и бялото си проправят път и ако пасват на вашият стил, ви съветваме да проучите въпроса.
  2. Мъжките кецове – или спортните обувки като цяло. За тях сигурно и сам ще се сетите. Отново бройката не е важна, но вариантите са повече от „много”. Намерете си вашите. Хубаво е да имате няколко, за да ги редувате. Леки, практични, удобни и……..ежедневни. Нека са от качествени материи /не се водете от марката/и по възможност да имат  „дишащи стелки”.
  3. Чехли – много мъже пропускат този момент, дори през лятото. За почитателите на чехлите обаче ще кажем, че естествената кожа не е задължителна. Нека бъдат от меки материи, особено ако са тип джапанки и минават през пръстите ви. Изберете гумените за плаж – ще се почистват лесно и можете да ги обуете веднага след като сте приключили с плажуването.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90