Skip to Content

espadrili mesВсички обичаме лятото по обясними причини- море, ефирни дълги рокли, свежи цветове в дрехите, носенето на джапански и сандали, дълги дни и топли вечери и още куп красиви и забавни неща.

kupi-domo

Изборът на обувки е много по- лесен. Най- важното условие е те да са леки и удобни. Точно такива са еспадрилите. Изработени са от естествени дишащи материи- в горната си част са от памучен плат, а подметката им е конопена. Родината на тези обувки е Испания, където се появяват за пръв път през 14 век. От тогава до днес, те стават все по- популярни.

Еспадрилите са непретенциозни обувки и могат да се носят с всякакви дрехи, подходящи са всякакви визии. Съвременните модели се предлагат с различни височини на подметката и огромно разнообразие от материи и цветове.

За ефирна лятна рокля можете да изберете модел с дантела.

Ако харесвате високите токове, имате голям избор от платформи в съчетание от няколко нюанса. Токовете са с плетен коноп, а в горната си част могат да бъдат както затворени, така и отворени. Предлагат се с връзки, с кожени или платнени каишки  т. н. Разнообразието от цветове е изключително голямо. Можете да изберете както едноцветни, така и многоцветни, с флорални мотиви и различни принтове.

Изключително оригинални са еспадрилите на райета, които придават морско излъчване на визията. Подходящи са за плажни рокли.

За по- голям комфорт се предлагат еспадрили с ниска плетена подметка и естествена кожа в горната част. Този модел е изключително практичен, тъй като може да се носи както през лятото, така и през есента.

Ако харесвате равни сандали, може да избирате модел с плетена конопена подметка и отворена горна част като сандал.

Еспадрилите са един от основните хитове на лято 2015. Заради голямото им удобство и удоволствието от носене, освен дамски, се предлагат и детски еспадрили, с които детето ви ще се чувства наистина свободно.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90