Skip to Content

sport shoes mes Когато търсим ежедневни дамски спортни обувки, искаме те да са удобни и едновременно красиви. Днес лесно се намира тази комбинация. Спортните обувки вече се произвеждат така, че да можем да ги носим в ежедневието си като моден аксесоар. Новите модели са много по-удобни от традиционните.

kupi-domo

Днес дори се затрудняваме в избора си, тъй като разнообразието, което се предлага на пазара е огромно. За разлика от класическите модели, новите спортни обувки можем да ги определим като произведение на изкуството. Но за да изберем правилния чифт, трябва да правим разлика между ежедневни и спортни.

Моделите, които са със скрита платформа определено не стават за спортуване. Те лесно се различават по акцентите си- всякакви камъни, мъниста, капси, ресни и др. Тези обувки не само че са красиви, но и са много удобни. Освен това с тях краката изглеждат по-дълги и по-слаби. Идеално се съчетават с ежедневно облекло и са предпочитани от дамите, които си падат по спортно- елегантния стил.

Освен спортни ежедневни обувки, производителите предлагат и актуални кецове със страхотна визия. Моделите също са в крак с модата и могат да се носят в ежедневието.

Обувките за спортуване се различават от ежедневните. Това са всички маратонки. Безспорно марковите модели са много по-здрави и са препоръчителни, когато става дума за спорт. Те осигуряват максимално удобство на стъпалата и имат красив външен вид. За разлика от кецовете, маратонките имат малко по-високи подметки, които да поемат тежестта на тялото.

В зависимост от вида спорт, маратонките са няколко вида. Така например, моделите предназначени за баскетбол са с височина до глезените, с цел да се избегнат нежелани контузии. Тези, които са предназначени за тенис, не прикриват глезените и са леко изрязани като по този начин улесняват бързите и резки движения на спортиста.

Независимо дали спортуваме или не, при толкова богат избор можем да бъдем красиви както в ежедневието, така и на спортната площадка.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90