Skip to Content

zimnidrehi  Определено летния сезон е любим на всички, но и зимния си има своите красоти. Освен това всички си имаме любими дрехи, които са подходящи само за студените дни. И въпреки, че е малко трудно да изглеждаме добре и едновременно да ни е топло в дъждовните и снежни ветровити дни, това е сезонът, в който можем да експериментираме с най-различни комбинации. Все пак нека да видим кои задължителни неща трябва да имаме в зимния си гардероб:

kupi-domo

 

 

 

На първо място: ботуши, разбира се! Високите до коляното, с ниска подметка но само са удобни, но и могат да се съчетават с всякакви дрехи. Но ако искате по-секси и елегантна визия, заложете на ботуши с висок стабилен ток.

Чифт боти не са за пренебрегване. Ако държите на удобството, заложете на ниски боти. Те могат да се комбинират с поли, рокли, панталони или дънки. Освен това ботите правят краката да изглеждат по-секси.

Задължителна дреха от зимния гардероб на всяка дама е палтото. Независимо от кройката, когато е съчетано с подходящи ботуши или обувки, винаги придава елегантен вид. За повече настроение през студените дни, заложете на дамско палто в цвят, различен от черния. Може да изберете сиво, бежово, маслено зелено, бордо и т. н.

Една от любимите дамски зимни дрехи е пуловерът. С него винаги ще се чувствате комфортно. Може да изберете по-свободен или по-стегнат, вълнен, кашмирен, в какъвто и да е цвят, стига да подхожда на останалите ви дрехи и най-важното да ви бъде топло с него.

Това, че времето е студено, не означава, че трябва да забравим за дамските рокли. Пазарът предлага красиви и разнообразни модели зимни рокли, с които може да бъдете също толкова привлекателни и с които може да ви бъде също толкова топло, колкото и с дънки или панталон. Същото се отнася и за зимните поли, които от своя страна предлагат безброй комбинации.

Шапка, шал, ръкавици- Не можем да си представим зимна визия без тези незаменими и красиви допълнения. Трябва да имате поне една красива шапка- плетена или с периферия, която да носите в различни комбинации. Трябва да имате поне едни ръкавици, които да пасват на палтото ви и да топлят ръцете ви. И трябва да имате поне един шал, с който да изглеждате още по-перфектно.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90