Skip to Content

MOSCHINOЗа тези от вас, които следят модните тенденции и държите да сте винаги една крачка пред останалите, ще ви запознаем с налагащите се до момента есенно-зимни предложения на дамски обувки.

kupi-domo

Както вече знаете, стилът от 70- години и платформите все повече се налагат като основните водещи тенденции.

Напоследък са доста актуални дамските обувки с дебел ток. Можете да избирате между обувки в един цвят или в комбинация от няколко цвята, като вторите се налагат повече и са за предпочитане, тъй като позволяват повече комбинации. Ако искате да сте актуални, заложете на красиво и стилно съчетание от няколко цвята. Едноцветните обувки са подходящи най-вече за работещите в офис, където се спазва определен дрескод. Водещи цветове при тях са всички нюанси на тъмно червеното, но за офис облекло са най-подходящи по-тъмните тонове, както и черното.

Дамските боти и ботуши тази години са изключително красиви. Новите есенно-зимни колекции, които дизайнерите ни предлагат, са с много изрязани участъци. Материалите са велур и кожа. Моделите са предимно с ципове или много ресни, които стоят перфектно и изглеждат много красиво.

За онези от вас, които не искат да се разделят с платформите, ще могат да ги носят и през следващите месеци. Новите модели са изключително леки и комфортни. За сухите дни заложете на обувки с дървена платформа, която е запечатана с назъбен гумен слой в контрастен цвят. С този модел ще разчупите визията си и определено ще привличате вниманието на околните.

Друго много интересно предложение са дамските обувки от косъм. Със сигурност не всяка дама ще хареса този авангарден модел, но по-ексцентричните и екстравагантни личности ще го добавят към колекцията си. На пръв поглед тези обувки изглеждат странно, но когато ги обуете ще останате изненадани колко добре стоят.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90