Skip to Content

Гортекс обувкиКакво е гортекс? Самата дума гортекс означава полупропусклива мембрана, която буквално обърна света на модата с главата надолу. Гортекс продуктите гарантират най-високо качество на дрехите им за навън. Използват се за водонепроницаеми якета, обувки за дълги преходи, снежни ръкавици, дишащо облекло, и т.н. Нека накратко направим преглед на това, което се нарича гортекс обувки.

kupi-domo

Запазената марка на гортекс обувки е, че позволяват на обмяната на въздуха да се осъществява постоянно, без обаче да допуска дъжда да намокри краката. Самата материя е изработена през 1969 година и още тогава е загатнала за огромния си потенциал. Тя е лека, непромокаема.за ползване във всяко време. Ето защо дизайнерите и обущарите са преценили, че са подходящи за всякакви сезони, следовеателно материята е подхождаща за всички сезони.  

 

Непознавачите на този вид обувки могат да си кажат, че непромокаемостта от водата не е чак толкова впечатляващо и са напълно прави. Защити 100% защита няма, но гортекс обувките са толкова ефективни, че могат да не позволят на водата да проникне и при потапяне. Нормално е след като производителите разполагат с материал за направата на гортекс обувки, те да бъдат използвани като работни обувки, но и като обувки за различни хоби дейности. Гортекс обувките може да са тип боти, може да са тип маратонки, може да са смес от различни материи, но при всички положения те се отличават със своите страхотни качества.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90