Skip to Content

44545При официалните облекла поставете ударение върху женствеността. При дължините на полите и роклите ще се носят ултра дълги и минижуп. Асиметричните дължини – отпред по-късо, а отзад по-дълго, ще се изместят в посока от ляво на дясно. Материите са прозрачни и естествени като лен, памук, коприна, шифон и сатен. Ще се запази тренда за надипляне и плисиране, както и включване на дантела. Ресните, които се върнаха на мода пролетта ще останат и в есенните колекции. Бледата, млечна и светла палитра разбира се, ще премине в по-пастелни нюанси. Силуета, вдъхновен от 70-те ще се запази и през есента  висока талия и ефектни декорации.

При офис облеклата, бизнес дамите могат да направят своите решения смело в класическите цветове черно и бяло. Разчупете иначе строгия костюм с атрактивно украшение или шал. За работа заложете на ретро обувки в два цвята с висок масивен ток.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90