Skip to Content

wazsdca  Посещенията на културни събития, каквито например са изложба в галерия, концерт, експозиция в музей. постановка в опера или театър, кинопрожекция и др., са страхотни поводи да прекарате приятно времето с приятна компания в одухотворена атмосфера. Може би всички си имате любими тоалети, предназначени за подобни случаи, но дори и така да е, понякога си е истинско предизвикателството да решите какво да облечете, за да постигнете невероятен баланс между официална визия с индивидуален, уникален стил. Днес ще ви разкрием съветите на професионалните стилисти, които ще ви помогнат да постигнете впечатляващо излъчване без да допускате грешки.

kupi-domo

Често поканите за културни събития съдържат описание с изисквания за облеклото. Така че, когато получите покана, задължително обърнете внимание на това дали организаторите на събитието са предвидили дрескод. И ако има, естествено трябва да се съобразите.

Ако няма изисквания, но се колебаете и не знаете какво точно да облечете, тогава е най-добре да заложите на класиката. Това винаги спасява и е гарантирано, че спазвайки класическата визия, определено ще се впишете в обстановката. В този случай мъжете могат да заложат на костюм в спортен стил, за да не изглеждат така, както и офиса. Дамите пък могат да изберат елегантна рокля в по-тъмни тонове.

Мястото и характерът на събитието оказват голямо влияние върху избора на облекло. Ако отивате на арт изложба, може да се спрете на по-артистична визия.

Ако харесвате хармонията между класическата и небрежната спортна визия, съчетайте официален със спортен тоалет. В случая мъжете могат да заложат на комбинация от тениска в неутрален тон, сако и дънки. Дамите ще изглеждат много очарователно в свежа рокля с актуални за сезона цветове, в допълнение с елегантно сако.

Тайната на един тоалет се крие преди всичко в детайлите. За перфектен завършек на цялостната визия заложете на оригинални аксесоари. Това може да бъде красиво бижу, интересен шал, стилна чанта, впечатляващи обувки и т. н.

 

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90