Skip to Content

combinations of clothes and shoes - Google ТърсенеЗначителна част от хората се стремят да комбинират правилно цветовете на дрехите и обувките си. За да станете достатъчно уверени в себе си и да не се колебаете да купувате дрехи и обувки с голямо разнообразие от цветове, не е достатъчно да знаете основните правила за комбиниране на нюанси.

  Например не се препоръчва да се комбинират топли и студени тонове, а ярко червеното изглежда смешно с розов тон и т.н. Повечето хора предпочитат да носят бели, сиви и черни обувки, които уж могат да се комбинират с различни дрехи. Но това е заблуда. Черните обувки изглеждат модерни и елегантни, когато се комбинират с тоалет в розови, бели, червени, оранжеви или жълти тонове.

  Белите празнични обувки са идеални за всички ярки цветове, както и неутрални бледи и пастелни тонове. Златните, зелените, бежовите и оранжевите цветове са в перфектна хармония с кафявите дрехи. По-изгодно е да комбинирате стилни бежови обувки с дрехи от неутрални бледи тонове, както и зелени, сини, червени, бели и черни цветове. Позитивните жълти обувки са незаменими в гардероба на жена, която обича да носи сини, светлосини, черни, лилави и сиви дрехи.

  Чудесно е да комбинирате зелени обувки с кремави, оранжеви, златисти, кафяви, жълти и сиви дрехи.       Обувки с розов нюанс ще добавят елегантност към визията. По-изгодно е да ги комбинирате със сини, сиви, зелени, бели, кафяви и тюркоазени дрехи. Ще донесете радост и щастие в живота си с оранжеви обувки, които ще изглеждат невероятно с дрехи в лилаво, синьо, черно, синьо, кафяво, сиво и бяло.

  За страстните натури червените обувки са подходящи в комбинация с облекло от жълто, черно, синьо, зелено и бяло. Разнообразието от съществуващи нюанси може да добави пикантност към създаденото изображение и да ви развесели. Правилната комбинация от цвят на облеклото и модни  обувки ще ви помогне да създадете уникален външен вид и да изградите увереност във вашата индивидуалност.

Основният принцип е да носите това, което ви харесва и това, което ви е удобно да носите. Не се страхувайте да се откроявате от тълпата, тъй като смелите декорации само ще добавят увереност. Трябва обаче да запомните чувството за мярка. При избора на обувки много жени предпочитат кафяви или черни цветове. Но изображението трябва да се освежи, като се добавят ярки детайли към него. Дори с минимален гардероб можете да намерите нещо, с което да украсите тоалета си. Истинската жена винаги иска да изглежда стилно и хармонично. За да постигне тази цел, тя трябва да се научи как правилно да комбинира разнообразни нюанси на дрехи и обувки.

Източник: e-broshura.com

Visual Guide To Matching Contemporary Shoes With Trousers Color combinations for clothes, Color matching clothes, Wardrobe color guide

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90