Skip to Content

modas

Световните модни дизайнери заложиха на удобството в новите си дамски колекции и дрехите ще бъдат предимно спортно-елегантни, но въпреки това ще подчертават перфектно женствеността и стила на всяка жена.

 Водещи цветове през зимата ще са всички нюанси на червеното, сивото и черното, през пролетта и лятото –  меките и топли цветове, които прибавят много елегантност към визията. 

През тази година пънк стила ще бъде водещ, така че всяка жена има възможност да демонстрира своята свобода и независимост, обличайки се предизвикателно или в по-мъжки стил дрехи. Но все пак дамите не бива да прекаляват с този стил на обличане, за да не плашат мъжете, защото не всички харесват твърде независимите жени. Затова е най-добре да заложат на комфорт, женственост и повече сексапил в облеклото и останалите аксесоари.

Колкото до обувките, в зависимост от предпочитанията можете да избирате много високи над коляното ботуши, обувки с платформа или с много тънък и висок ток.

За стилната визия трябва подходяща прическа. В ежедневието ще бъдат модерни небрежните коси, а по-официалните прически ще бъдат предимно сплетени на плитка или на прибрани в кок, а също и двете крайности – или много пригладени или къдрави и вълнообразни.

1111

Be the First!