Skip to Content

wisoki  През последните години чизмите все повече превземат модната сцена. Преди време на тях се гледаше с не добро око, но днес тези напълно обновени ботуши са се превърнали в символ на стил, комфорт и топлина. А този сезон те са незаменим хит и ако бъдат избрани точно и прецизно, чизмите могат да бъдат вашето оръжие за неустоим чар. Ето как можете да съчетавате дългите кожени чизми:

kupi-domo

Ще направите най-добрия избор, ако изберете модел от естествена кожа, която предпазва краката максимално от студа. Велурът също е много добър материал, но кожата придава повече стил. Ако искате да изглеждате по-класно и елегантно, забравете за лачените високи ботуши.

Впит или широк модел – тук изборът зависи преди всичко от личните вкусови предпочитания. Широките ботуши обаче имат едно предимство и то е, че можете да вмъкнете в тях панталон. Така че, комбинацията с тесни дънки е перфектна. Впитите модели стоят нежно по краката и подчертават женствеността. Това им качество ги прави подходящи за носене с рокли и поли.

Тънък и висок ток или нисък и дебел – изборът и в този случай е личен и зависи изцяло от вашият стил и потребности.

Когато съчетавате чизми с даден тоалет, трябва да спазвате едно правило: да не засилвате прекалено линиите. Т. е. всичко трябва да бъде по-естествено, за да бъде красиво. Колкото е по-изчистен силуетът, толкова повече изисканост ще покажете. Избягвайте ярки и дръзки цветове в комбинация с високи ботуши, както и прекалено къси поли, за да не създадете погрешно впечатление за самите себе си.

Ако вашата фигура е с едри бедра и прасци, заложете на ботуши в телесен или черен цвят. Избягвайте модели с много декорации, тъй като те ще предадат допълнителен обем.

Пазарът предлага голям избор от модели високи ботуши, така че лесно ще изберете тези, които да подхождат най-добре на вашата визия.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90