Skip to Content

elegantn  Обещахме да ви запознаем с видовете елегантни обувки и тяхното предназначение и днес ще го направим.

Елегантните дамски обувки могат да бъдат разделени в три категории: За свободно време, за социални поводи и вечерни или коктейлни обувки.

kupi-domo

Елегантни обувки за свободното време

Те са идеални за ежедневните ви задачи, когато отивате до магазина или на обяд с приятел, както и за разходка в планината или пикник. Добре е тези обувки да бъдат в неутрални цветове, за да подхождат на всички дрехи, които носите.

Едни от най-удобните модели са балеринките и мокасините. Първите са много сладки и женствени и правят краката да изглеждат по-слаби. Вторите  са перфектни за пътуване, както и за продължително ходене. Те са изключително комфортни и леки и могат да се носят почти през всички сезони. С тях идеално можете да допълните спортно-елегантния си стил.

Елегантни обувки, подходящи за социални поводи

Те са подходящи за обяд или кафе в центъра на града, за вечеря, за кино и други социални дейности. Това са моделите със средна височина на токчета, която не изглежда толкова официално и дори създава впечатление на небрежност.

Един от най-подходящите цветове е тъмно шоколадово кафяво което е по-малко елегантно от строгото черно. Класическите затворени модели са по-консервативни, но правят походката по-уверена и дават един добър баланс на облеклото, като не разсейват и не привличат погледите към себе си.

Тези обувки са изключително практични и нашият съвет е да инвестирате в красива форма и добър материал.

Вечерни или коктейлни обувки

Те са предназначени за по-специалните събития в живота ни. Тук от голямо значение е материалът, цветът и петата. Ако обичате високите токчета, това са най-подходящите случаи, в които можете да им се насладите.

За повече елегантност можете да изберете обувки, изработени от сатен или коприна, които са много красиви. А за повече блясък в тоалета, заложете на обувки в ярки цветове. Така че, освен елегантни, вашите обувки могат да бъдат и много шикозни.

Все пак не бива да забравяте, че вашият комфорт е на първо място. Затова няма значение колко модерни са едни обувки, ако те не могат да осигурят необходимото удобство и удоволствие от носене.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90